top of page
Blue planet nomads on tour_edited.jpg

COMMUNICATIE & ADMINISTRATIE

Als administratieve pioneer wordt jij onze eerste communicatie medewerker. Samen hopen wij met jou een nieuw terrein te ontdekken op het gebied van klanten contact, orde en organisatie in onze administratie en werkflow, ook hopen we dat jij van waarde kan zijn op het gebied van social media en marketing. Werk mee aan Europe-Roadtrip.com  

Klanten Process

Onze klanten zijn opzoek naar een persoonlijke relatie, een camper kopen vanaf de andere kant van de wereld is geen kleinigheidje en vertrouwen staat daarom hoog in het vaandel! Jij kan klanten op hun gemak stellen en met jouw Engelse vaardigheden voelen ze zich gauw comfortabel.

Flexibiliteit

Een vrije werksfeer vind jij heerlijk, naast een beetje gezelligheid ben jij zelfstandig, hou je van vrijheid in je uren en ben j betrouwbaar op het gebied van pro-activiteit en kwantiteit. Jouw doel is om mee te werken aan ons bedrijf en onderdeel te zijn van het succes. Samen creëren we een ladder waar zowel jij als wij kunnen groeien.

Communicatie

Naast de klanten processen krijg jij ook invloed op ons brand design. Jij vind het leuk om creatief bezig te zijn, zowel met social media als het sparren over marketing. Jij vind alles leuk en bent bereid te leren en uit te stappen buiten je comfort kennis om zo samen nieuw terrein te verkennen.

Wat krijg jij van ons?

Nog steeds enthousiast? Super, dan bieden we jou het volgende.

  • Het creëren van je eigen werkflow en werkplek.

  • Flexibiliteit en gezelligheid

  • Investering in jouw als persoon, wat zijn jouw doelen, waar wil jij heen en wat kunnen we voor elkaar betekenen.

  • Een plek in een uniek familie bedrijf waarin continue nieuwe plannen worden gesmeed.

Email naar info@europe-roadtrip.com

Jij denkt mee!

Naast het beantwoorden van e-mails en bijhouden van administratie, klanten gegevens en andere kantoor werkzaamheden, denk jij mee hoe we processen makkelijker kunnen laten verlopen. Wat heeft de klant nodig en wat kunnen wij doen om productiever te werken.

All-Rounder

Jij bent niet vies van een dagje hard werken, naast administratie en communicatie zijn wij een familie bedrijf waar iedereen zijn steentje bijdraagt. naast jouw werkzaamheden ben je bereid om de werkplaats te helpen wanneer nodig en zo samen de klus te klaren. Ook als dat betekend dat er een camper schoongemaakt moet worden en we in nood een dagje uit het kantoor moeten stappen.

Een beetje van alles

Zoals je nu wel door hebt zoeken wij een all-rounder, iemand die van alles kan met een laptop en een telefoon en daarnaast wilt investeren in haar of zijn eigen werk en groei. Wij zijn op zoek naar iemand die zelf werk creëert, alles wil leren en niet in hokjes denkt. Een ondernemend iemand die vooral alles leuk vind. Zo kunnen we je eens vragen spontaan een camper op te halen in Spanje als je dat wil, maar ook binnen familie en vrienden kringen werkzaam te zijn voor onze stichting bijvoorbeeld of gewoon voor een nieuw idee! Jij bent diegene die nergens voor wegdraait en flexibel improviseert.

  • Beheersing van de Engelse taal

  • Skills op het gebied van computer vaardigheden.

  • Creatief denken

  • Alleskunner mentaliteit

  • Zelfstandig en ondernemend

bottom of page